maestro-header-evk-1600

In een wereld die steeds harder wordt staan kinderen er vaak alleen voor. Met ‘Eén voor Kinderen’ slaan UNICEF Nederland, Edukans, het Liliane Fonds, Het Vergeten Kind en AVROTROS de handen ineen. Met één doel: kinderen een betere toekomst geven. Met een speciale live-uitzending van ‘Maestro’ werd de aftrap gegeven om te doneren.


Services

case-gooisch

Na een succesvolle introductie van het tijdschrift GOOISCH was het tijd voor de volgende stap. Met een totaal vernieuwde website meer betrokkenheid creëren met de lezer. Dat was het uitgangspunt.


Services

case-susa

SUSA Studenten uitzendbureau vroeg ons om hen te helpen bij het ontwerp van de Duitse website. Het uitgangspunt was om SUSA eerst online te herpositioneren waarna Duitsland de primeur zou krijgen.


Services

case-happy-diet

Met als doel Happy-diet opnieuw online te positioneren hebben we een nieuwe visuele digitale identiteit ontworpen. Dit heeft zich vertaald in een volledig responsive website met e-commerce oplossing.


Services

case-day-after-mercurs

Het sociale content platform is een te gek overzicht van allerlei foto’s, video’s, tweets en instagrams. Op die manier kon iedereen die niet aanwezig toch de hele avond herbeleven. Van minuut-tot-minuut.


Services

Maak kennis met ons

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op, of lees meer over onze services en diensten.


Vragen of meer weten?

Stephan van Soest
Account
+31 6 53 51 58 06
stephanrocket24.nl

Contact

 • Rocket24 B.V.
  Johan van Hasseltweg 33B
  1021 KN Amsterdam
 • KVK: 56042647
  Bank: NL65 RABO 0367 4565 16
 • Telefoon: 020 - 636 86 86
 • E-mail: hellorocket24.nl
 • Administratie: administrationrocket24.nl
 • New business: stephanrocket24.nl