Gooisch online rebranding


case-gooisch

Gooisch... als lifestyle

Het tijdschrift GOOISCH ...als Lifestyle heeft in twee jaar tijd een prominente plek in het overvolle tijdschriftenschap veroverd. Een mooi resultaat. Om met de abonnee en vaste lezer meer betrokkenheid te creëren hebben wij de website opnieuw ontworpen.


Gooisch contenttypen

Diverse contenttypen

Op het web komen we diverse soorten content tegen. Om de lezeres een rijke en diverse lezerservaring te bieden hebben wij 5 verschillende posttypes ontworpen.

Scroll en geniet

Geen pagina’s maar scrollend door langs een heerlijk overzicht van artikelen. De homepage is een verzameling van de meest recente artikelen. Door te filteren op jouw favoriete onderwerp verfijn je de resultaten en wordt jouw GOOISCH moment nog specialer.

Gooisch... als lifestyle
Gooisch... als lifestyle

Een moment voor jezelf

Het lezen van papier is een totaal andere ervaring dan van een scherm. Toch is het lezen van GOOISCH een moment voor jezelf. Om deze ervaring ook op het web te bieden hebben we de artikelen vormgegeven in een single-column met weining afleiding. Dit komt het leesplezier ten goede.

Responsive

Volledig responsive

Ook de lezeres van GOOISCH surft over het web met haar tablet of smartphone. Om overal met elk apparaat te kunnen genieten van GOOISCH hebben wij gekozen voor een responsive design.

Contact

 • Rocket24 B.V.
  Johan van Hasseltweg 33B
  1021 KN Amsterdam
 • KVK: 56042647
  Bank: NL65 RABO 0367 4565 16
 • Telefoon: 020 - 636 86 86
 • E-mail: hellorocket24.nl
 • Administratie: administrationrocket24.nl
 • New business: stephanrocket24.nl