Happy-diet e-commerce oplossing


case-happy-diet

Happy-diet

Met als doel Happy-diet opnieuw online te positioneren hebben we een nieuwe visuele digitale identiteit ontworpen. Dit heeft zich vertaald in een volledig responsive website met e-commerce oplossing. In de vorm van nieuwe branding elementen creëerden een totaal vernieuwde look-and-feel. Zo zijn onder andere de typografie, primaire- en secundaire kleuren, fotografie en buttons vernieuwd.


Happy-diet

Van mobiel tot desktop volledig responsive

Om de gebruiker een zo’n rijk mogelijke ervaring te bieden moet de website cross-device perfect werken. Door het kiezen van de juiste breakpoints is de website volledig geoptimaliseerd voor alle formaten. Van desktop tot mobile.

6 dagen lijnen, 1 dag niet!

6 dagen lijnen, 1 dag niet!

Happy-diet is een afslankprogramma dat te volgen is via het web in combinatie met het boek. Met een online coachingsprogramma ontvangt de gebruiker recepten en menu’s en worden er statistieken bijgehouden. Geen pillen of shakes. Gewoon lekker eten. Dat is Happy-diet!

Happy-diet

Direct bestellen via iDeal

Het 12-weken online coachingsprogramma is direct via de website te bestellen en af te rekenen met iDeal. Hiermee beschikt Happy-diet over een compleet geintegreerde e-commerce oplossing.

Muriel Drent

De vernieuwde website laat precies zien hoe leuk lijnen kan zijn!

- Muriel Drent Auteur Happy-diet
Bekijk project

Contact

 • Rocket24 B.V.
  Johan van Hasseltweg 33B
  1021 KN Amsterdam
 • KVK: 56042647
  Bank: NL65 RABO 0367 4565 16
 • Telefoon: 020 - 636 86 86
 • E-mail: hellorocket24.nl
 • Administratie: administrationrocket24.nl
 • New business: stephanrocket24.nl