Susa online rebranding


case-susa

SUSA Studenten-uitzendbureau

SUSA Studenten uitzendbureau is één van de 3 grootste studentenuitzendbureaus van Nederland. Jaarlijks werken er duizenden verschillende studenten via SUSA bij bekende opdrachtgevers zoals T-Mobile, Miele, ONVZ en Miele. SUSA vroeg ons hen te helpen bij het rebranden van hun belangrijkste customer touchpoint. De website. Daarnaast is het redesign direct toegepast op de Duitse website.


SUSA kleuren
SUSA kleuren

Kleurgebruik

We hebben de primaire kleur groen bijgesteld om ervoor te zorgen dat het beter past in een hedendaagse ontwerp. Daarnaast hebben we een contrast kleur toegevoegd en een pallet van secundaire kleuren gemaakt.

SUSA studentenuitzendbureau

Studenten en Werkgevers

We hebben de gehele website visueel een rijk karakter meegegeven. Sprekende fotografie, functionele witruimte, eerlijke en krachtige testimonials maar ook verdiepende informatie. Hierdoor ontstaat een uitgebalanceerde tone-of-voice die zowel student als werkgever aanspreekt.

Typografie

We hebben een vernieuwd font gekozen. Lato. Lato is een sanserif ontworpen door de poolse ontwerper Lukasz Dziedzic. De halve rondingen in de letters geven een gevoel van warmte terwijl de sterke structuur zorgt voor stabiliteit.

SUSA typografie
Lato
SUSA

Kenmerkend karakter

Een kenmerkend karakter uit de huisstijl is het gebruik van een halve ronding. Het font Lato dat wij hebben gekozen maakt een subtiele verwijzing naar dit elementaire onderdeel uit de corporate identity van SUSA. Een aangenaam detail voor de oplettende lezer.

Iconen

Naast het vernieuwen van kleur, typografie en alle design elementen ontwierpen wij compleet nieuwe iconenbibliotheek. Door alleen gebruik te maken van een outline blijven de iconen licht en open.

SUSA iconen

Volledig responsive

Om op elk apparaat optimaal de vernieuwde website van SUSA te kunnen bezoeken hebben we gekozen voor een volledig responsive ontwerp.

Responsive design

In een intensieve samenwerking hebben we SUSA een volledig nieuwe identiteit gegeven.

- Ingrid Toorn Marketing & Communicatie Manager SUSA

Contact

 • Rocket24 B.V.
  Johan van Hasseltweg 33B
  1021 KN Amsterdam
 • KVK: 56042647
  Bank: NL65 RABO 0367 4565 16
 • Telefoon: 020 - 636 86 86
 • E-mail: hellorocket24.nl
 • Administratie: administrationrocket24.nl
 • New business: stephanrocket24.nl