The Day After Mercurs


case-day-after-mercurs

Sponsor van het Tijdschriftengala

Veel uitgevers zijn klant bij VS&P en mede daarom sponsoren zij elk jaar het Mercurs Tijdschriftengala. De uitreiking wordt altijd goed bezocht door mensen uit het vak. Maar om de hele awardshow ook onder de aandacht te brengen bij bijvoorbeeld adverteerders en mediabureaus ontwikkelden wij thedayaftermercurs.nl. Het sociale content platform is een te gek overzicht van allerlei foto’s, video’s, tweets en instagrams. Op die manier kon iedereen die niet aanwezig toch de hele avond herbeleven. Van minuut-tot-minuut.


Contenttypen

Vier verschillende type content

We ontwierpen een timelime waar vier verschillende type content langs kwamen. Foto’s, video’s, tweets en instagrams. Op deze manier ontstond er een mooie balans tussen de door ons geproduceerde content en user-generated.

Film

Naast de user-generated content produceerden wij video’s en fotografie. Een hele nacht editen en beeldbewerken heeft ervoor gezorgd dat de bezoeker direct de volgende ochtend de hele avond kon terug kijken.

Filteren

Filteren op content

De bezoeker kan de tijdlijn scrollen aan de hand van tijd maar het is ook mogelijk om te filteren op één type content. Direct een overzicht van alleen alle video’s bijvoorbeeld.

Volledig responsive

Volledig responsive

De website is geoptimaliseerd voor alle devices. Dus ongeacht welk apparaat de bezoeker gebruikt, de gebruikerservaring zal altijd perfect zijn.

Ronald van Soest

De combinatie van concept, mediumtype en vlekkeloze executie maakt het project geslaagd.

- Ronald van Soest Directeur VS&P
Bekijk project

Contact

 • Rocket24 B.V.
  Johan van Hasseltweg 33B
  1021 KN Amsterdam
 • KVK: 56042647
  Bank: NL65 RABO 0367 4565 16
 • Telefoon: 020 - 636 86 86
 • E-mail: hellorocket24.nl
 • Administratie: administrationrocket24.nl
 • New business: stephanrocket24.nl