AVROTROS

VondelCS is hét mediahuis van Amsterdam

Strategie, concept, design & development

VondelCS is dé plek midden in het Vondelpark waar jong, creatief mediatalent onder supervisie van AVROTROS de ruimte krijgt om zichzelf te ontwikkelen. Ook is dit prachtige gebouw ieder jaar het decor van de finale van 'Wie is de Mol'. AVROTROS vroeg ons een volledige nieuwe website te ontwerpen en te ontwikkelen.

Een online identiteit die past bij cultuur

Wat is het toch een feestje om met zulke excentrieke fonts te kunnen werken. Beide lettertypes dragen voor een groot deel bij aan het culturele karakter van VondelCS maar zijn tegelijkertijd ook bijzonder goed leesbaar op alle verschillende devices.

WAT KUN JE ALLEMAAL DOEN BIJ VONDELCS? ONTDEK DE ACTIVITEITEN EN PLAN JE BEZOEK!

Evenementen kalender

VondelCS is niet alleen een plek waar evenementen worden georganiseerd en televisieopnames plaatsvinden, er is ook een populaire horecazaak gehuisvest. Dat vraagt om een uitgebreide kalender functionaliteit.

Ruimte voor een goed verhaal

Nieuws, speciale aankondigingen, achtergrondverhalen en interviews hebben uitgebreid de ruimte gekregen. Met de focus op rijke content worden websitebezoekers geïnspireerd en uitgenodigd om VondelCS te bezoeken.

Uitgebreide integratie van video

Video is één van de belangrijkste contenttypes van VondelCS. Daarom hebben we veel meer aandacht besteed aan de integratie dan een simpele embed. Onze op maat gebouwde YouTube koppeling nodigt bezoekers uit om zo veel mogelijk video’s te bekijken.

Optimaal gebruik op ieder apparaat

Vanzelfsprekend hebben we ervoor gezorgd dat websitebezoekers op ieder apparaat een prachtige versie te zien krijgen. Daarnaast hebben we integraties gebouwd met third-party ticketing partners.

Meer informatie over deze case? Laat het ons weten

Volgende Case: Gemakkelijk je huis verhuren

Gemakkelijk je huis vehuren