NVPI

De muziek-, game- en filmindustrie verenigd met NVPI.nl

Over branchevereniging NVP

NVPI is de branchevereniging van de entertainmentindustrie en vertegenwoordigt het merendeel van de Nederlandse muziekmaatschappijen, uitgevers van audiovisuele content zowel fysiek als online, plus uitgevers van games en andere interactieve software.

Drie websites, één platform

Branches NVPI behartigt de belangen van drie groepen distributeurs in de entertainmentindustrie: muziek, film en interactief, elk met een eigen branchevereniging. Daar waar overkoepelende belangen zijn, treedt NVPI op namens alle drie. Hierbij gaat het vooral om wet- en regelgeving rondom intellectueel eigendom en de exploitatie en bescherming daarvan. We ontwikkelden één omgeving waarmee medewerkers alle drie de websites kunnen beheren. Dat is pas efficiënt werken.

Alle leden altijd op de hoogte

Alle divisies van NVPI hebben hun eigen agenda. En deze zijn vervolgens weer gekoppeld aan de overkoepelende agenda van NVPI. Hierdoor krijgen de leden direct een handig overzicht van alle activiteiten die binnen de vereniging plaatsvinden.

The Charts

Voor de film- en muziekindustrie worden dagelijks de verkoop- én streamingstatistieken bijgehouden. Leden en externe partijen kunnen middels deze data op de hoogte blijven van de laatste noteringen in de hitlijsten.

Print NVPI Agenda

Samen met de restyling van de website ontwikkelden wij de nieuwe printeditie van de ‘NVPI Agenda’. Een magazine van 28 pagina’s waarin de leden geïnformeerd worden over actuele onderwerpen, cijfers en veranderende wet- en regelgeving binnen de entertainmentindustrie. De leden ontvangen de brochure ter voorbereiding op de jaarvergadering en ter introductie van de vernieuwde website.

Meer informatie over deze case? Laat het ons weten