RADAR+

Een gloednieuwe website voor het meest betrouwbare Nederlandse mediamerk

Strategie, concept, design & development

RADAR. Eén van Nederlands bekendste en best bekeken tv-programma's. Al meer dan 25 jaar stelt Antoinette Hertsenberg consumentenproblemen aan de kaak. Een verlengstuk van dit programma is het consumentenlifestyle magazine RADAR+. Wij vertaalden de huisstijl naar een volledig nieuwe online identiteit en een sterk verbeterde user experience.

Maak een account aan en word onderdeel van de online community

Laagdrempelig zodat iedereen een gratis account kan aanmaken. Voor betalende users is er exclusieve content beschikbaar.

Geoptimaliseerde lezerservaring

Vanzelfsprekend is het hele online platform volledig cross-device geoptimaliseerd. Of je nu met je smartphone in de trein zit of thuis met de iPad op de bank. We schotelen je altijd de beste versie voor.

Een helder en inspirerend vertrekpunt

Alle verschillende artikelen worden nu gebundeld op deze heerlijke voorpagina. Door de diversiteit in de lay-out en de beeldende vormtaal is deze pagina altijd verrassend en keer op keer verfrissend.

Gratis en betaalde content

Iedereen kan gemakkelijk een account aanmaken. Maar niet alle artikelen zijn gratis te bekijken. Betalende gebruikers krijgen toegang tot exclusieve content die achter de pay-wall is geplaatst.

Voor iedereen een passend abonnement

Tijdens het redesign proces hebben we gezamenlijk een nieuwe online propositie bedacht. Door de verschillende producten helder naast elkaar uiteen te zetten kan de bezoeker makkelijker keuzes maken. Daarnaast is het pricingmodel aangepast naar heldere tarieven. Wel zo duidelijk.

Meer informatie over deze case? Laat het ons weten