AVROTROS

Informeren en inspireren met het online jaarverslag

Strategy, concept, design & development

Het is de ambitie van AVROTROS om als onafhankelijke en maatschappelijk betrokken omroep een wezenlijke bijdrage te leveren aan een vrije leefbare samenleving, waarin plek is voor iedereen en waar mensen met elkaar verbonden zijn. Het bereiken van een zo groot mogelijk publiek is daarbij altijd leidend, omdat AVROTROS de kernwaarden onafhankelijkheid, positiviteit en verbinding zo breed mogelijk wil uitdragen.

Online jaarverslag

De belangrijkste stakeholders goed informeren heeft voor één van de grootste publieke omroepen van Nederland een hoge prioriteit. Daarom ontwikkelden wij voor AVROTROS een speciale website die volledig als doel heeft om de bezoeker te voorzien van een uitgebreide vooruit- én terugblik.

Samenbrengen en verbinden

AVROTROS ziet het als haar maatschappelijke taak om groepen in de samenleving bij elkaar te brengen en te houden. De progamma’s die gemaakt worden vallen binnen vijf belangrijke pijlers. In het digitale jaarverslag is veel ruimte gemaakt voor het delen van deze centrale boodschap.

Informeren en inspireren

Van politici tot werknemers en van leveranciers tot consumenten: het jaarverslag is door veel verschillende doelgroepen gelezen en bekeken. Daarom gaat dit verslag over veel meer dan uitsluitend cijfers. Er wordt uitgebreid teruggeblikt op het laatste jaar, maar er wordt ook ver vooruit gekeken.

Meer informatie over deze case? Laat het ons weten