de Mediafederatie

Een platform voor alle uitgeverijen en mediabedrijven

Strategy, concept, design & development

Op de website van de Mediafederatie kunnen alle leden de belangrijkste ontwikkelingen uit én voor de branche volgen. Via de speciaal ontwikkelde ledenomgeving kunnen bezoekers specifieke informatie bekijken en zijn alle onderwerpen duidelijk gebundeld.

Thema's

De belangrijkste informatie is gekoppeld aan vijf thema’s. Middels een handige interface kan de bezoeker gemakkelijk en overzichtelijk informatie vinden over de meest uiteenlopende onderwerpen.


Heldere typografie

Belangrijke informatie moet je eenvoudig tot je kunnen nemen. Daarom hebben we gekozen voor heldere fonts die ervoor zorgen dat zelfs lange artikelen goed te lezen zijn.

Balans in kleuren

Door de primaire kleuren van de verschillende brancheverenigingen subtiel te combineren zorgen we ervoor dat er op de overkoepelende website toch herkenbaarheid aanwezig blijft.

Aandacht voor inhoud

Niets is zo vervelend als een onopgemaakte tekst lezen. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat er op alle niveaus een juiste hiërarchie is tussen koppen en subkoppen.

Integraties met third parties

De website communiceert met verschillende third parties. Zo zijn er onder andere koppelingen gemaakt met CRM systemen, Online Marketing oplossingen en websites van andere brancheverenigingen.

Meer informatie over deze case? Laat het ons weten

Volgende Case: Max Magazine

Van gids naar online